marți, 6 noiembrie 2012

Totul va fi bine. Sau nu.

      Situatia e in felul urmator: O familie saraca, saraca... fara curent electric, fara mancare... aduna poze, icoane, obiecte din plastic de prin gunoaie si isi decoreaza, sa zicem, casa. A, pozele sunt lipite pe cartoane ca si capacele de pet-uri alcatuind montaje foto, colaje, cu teme religioase "ca sa vada tinerii sa se mai gandeasca la Dumnezeu, nu numai la discoteca". Habar n-am daca asta e de bine sau de rau, experienta mea jurnalistica nu ma ajuta... A, amandoi au fost crescuti la casa de copii. Orfani, pe scurt.
      I-am vazut pe Alain Delon, Gica Petrescu, un cuplu de turisti straini anonimi, Margareta Paslaru, Maica Domnului, Fiul Domnului, cativa Sfinti de calibru mediu, Domnul nu era... Coca Cola, felicitari de epoca comunista, benzi desenate din Arici Pogonici, nu neaparat in ordinea asta. A, si un lemn despicat care avea (asa spuneau oamenii) INRI pe el, deci din categoria miracolelor palpabile, practic irefutabile.
     "Incepem ofensiva de iarna! Suntem din ce in ce mai multi, n-are cum sa iasa rau" asta e un concatenat (sic) de citate  aproximative din prietenul meu Radu, unul dintre putinii oameni care ar putea deslusi intelesul unor astfel de lucruri. A, si mai subtire cu discotecile... Ok?




  

Un comentariu:

Anonim spunea...

victory will be ours